Om Lönebyrån

Vi är din lönespecialist.

Eftersom vi enbart arbetar med löner så är vi specialister på området!

Depositphotos_7851700_original

Lönehantering är en spännande och minst sagt föränderlig bransch. Dessutom står verksamhetsområdet inför en kompetensbrist då många av dagens lönespecialister går i pension. Som lönekonsult stödjer vi företag i processen att skapa goda rutiner och arbetsmetoder för lönehantering. Vi är vana vid att arbeta självständigt men har också lätt för att samarbeta.

 Vi på Lönebyrån har mer än 10 års erfarenhet av effektiv lönehantering och vi har utvecklat en bred kompetens inom hela området, som också inkluderar systemkunskap, intern kommunikation och processutveckling.  Vi trivs i en rådgivande roll och besvarar dagligen lönerelaterade frågor. 

Målmedvetenhet, positiv inställning och drivkraft att hitta optimala lösningar genomsyrar hela Lönebyråns arbetsanda. Vi vet att lönehantering kräver ständig utveckling och kvalitativ kompetens. Löneområdet kan alltid bli lite bättre, lite effektivare. Det vill givetvis Lönebyrån bidra till att skapa. 

Löneoutsourcing gör att du sparar både tid och resurser. Givetvis är det viktigt att alla medarbetare får rätt lön vid rätt tidpunkt, dessutom gäller det att ständigt vara uppdaterad på regler och löneavtal, något som kräver ännu mer av din arbetstid

Som kund till Lönebyrån behöver ni inte tänka på följande:

  • Kompetensutveckling av lönepersonal
  • Serviceavtal
  • Programvara

Det får ni på köpet!

Vi jobbar nära våra kunder och har förståelse för att i ett gott och utvecklande samarbete behövs ett personligt och närvarande engagemang.

Låt oss skapa effektiva och användarvänliga metoder till ditt företag. Låt oss vara en del av din framgång.

Anlitar du Lönebyrån får ditt företag en effektiv och stabil lönehantering.

Referenser lämnas på begäran.